Микаел

Вход

Потребител:

Паролата:

Запомни меЗабравена парола?

Регистрирайте се!
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2010 ГОДИНА
на 2010/11/29 1:29:54 (3039 прочита), в ЛюбопитноОВЕН


Един от любимите ви огнени знаци и приятел е Стрелеца. И те като вас, винаги са готови да опитат всичко, поемат рискове, склонни са да скочат преди да погледнат, ако изобщо погледнат. Марс ще допринесе за весели, забавни преживявания по време на празниците този месец. Може дори да не забележите, че Меркурий ще се оттегля от 10 Декември до 30 Декември, което може да осуети плановете ви. Вие лесно се приспособявате, и ще извлечете най-доброто от всеки момент.Силни дни- 2, 8, 14ТЕЛЕЦ


Обичате да пазарувате, Телци, особено по време на празниците. Този месец ще трябва да се справите с Меркурий, който ще ви затрудни в намирането на най-добрите оферти, в което сте най-добри. Купете по-голямата част от нещата преди 10 Декември. Ако се наложи изчакайте до 17 Декември, когато Луната ще бъде на ваша страна, като ви помогне да намерите най-изгодните предложения.


Силни дни- 7, 21, 22БЛИЗНАЦИ


Лунното затъмнение на 21 Декември ще изясни състоянието на връзката ви, давайки ви възможност да изберете една от няколкото възхитителни посоки, към която да поемете. Можете да започнете нещо ново, с някой, на когото се възхищавате отдавна, да се върнете при някой, с когото сте били обвързани дълго време, или да си дадете свобода, ако от това имате нужда. Независимо от изборът ви, този лунен месец ще ви изпълни с енергия, ще възобнови всичките ви взаимоотношения, което ще е чудесен начин да прекарате празниците и да вземете сериозно решение за следващата година.


Силни дни- 9, 22, 31РАК


Това е подходящо време за вас да направите това, което правите най-добре- да забавлявате приятелите и семейството си в уютният ви и гостоприемен дом, перфектно обзаведен, както обикновено. Ще бъдете изправени пред няколко препятствия този месец, с цел да намалите малко темпото, за да не се изтощавате. Около 10 Декември, Меркурий ще контролира отношенията ви, ако не успеете да отидете на всички уговорени срещи, поемете въздух, успокойте се, усамотете се и оставете Вселената да се справя с останалите подробности.


Силни дни- 6, 16, 22ЛЪВ


Вашата планета Меркурий, от 1 Декември до 18 Декември ще влияе на интимните ви отношения, което ще направи празници този месец „най-интересни”. Ако има някой, който не сте виждали от доста време, може да сте сигурни, че ще се появи случайно. Ако това не се случи до 18 Декември, Лунното затъмнение на 21 Декември ще помогне, като ви срещне с Близнаци, доста общителен знак, така че не се колебайте да направите вие първата крачка, ако е необходимо. Уверете се, че първата целувка в навечерието на Нова година ще дадете на някой, когото обичате много.


Силни дни- 6, 13, 27ДЕВА


Вашата планета Меркурий, от 1 Декември до 18 Декември ще влияе на интимните ви отношения, което ще направи празници този месец „най-интересни”. Ако има някой, който не сте виждали от доста време, може да сте сигурни, че ще се появи случайно. Ако това не се случи до 18 Декември, Лунното затъмнение на 21 Декември ще помогне, като ви срещне с Близнаци, доста общителен знак, така че не се колебайте да направите вие първата крачка, ако е необходимо. Уверете се, че първата целувка в навечерието на Нова година ще дадете на някой, когото обичате много.


Силни дни- 6, 13, 27ВЕЗНИ


Везни, вие сте добри в балансирането. Така че, не приемайте балансирането на много дейности за нещо неприятно- просто ще бъде по-голямо предизвикателство от обикновено. Меркурий ще се оттегли на 10 Декември, и на 18 Декември ще навлезе в съзвездието Стрелец и ще влияе на комуникациите ви. Ще изненадвате дори себе си с това, което казвате, особено когато сте изненадани от появата на любими хора, които не сте виждали от доста дълго време. Не се възспирайте! Оставете Меркурий да ви насочва. Идват празници, трябва да бъдем емоционални.


Силни дни- 5, 6, 17СКОРПИОН


Вие сте горди със себе си от използването на точните думи, които са ви необходими,за да се изразите на кратко- нито повече, нито по-малко. И с Меркурий точно това можете да очаквате. Той навлиза в съзвездието Козирог от 1 Декември до 18 Декември. На 10 Декември Меркурий ще влияе на общуването ви, така че, е вероятно да не можете да се изразите така кратко и така добре, с този обикновено остър като бръснач ум. Не изпадайте в паника. Това ще продължи само седмица, след това ще получите прекрасна изненада от интимен характер. Весели празници!


Силни дни- 6, 8, 30СТРЕЛЕЦ


Има ли нещо, което да обичате повече от празниците, Стрелци? Непрестанното пазаруване, свободата да бъдете разточителни колкото искате и усмивката на лицето ви, която не можете да изтриете? Тази година ще можете да направите всичко това без чувство за вина, благодарение на комбинацията от планети. Вашата планета Юпитер ще прекара месеца в съюз с непридвидимият Уран. Подгответе се да изненадате дори себе си от това на какво сте способни, за да спечелите човека, който обичате.


Силни дни- 7, 25, 26КОЗИРОК


Вие сте един от най-организираните зодиакални знаци, които се дразнят когато плановете им не стават така както са искали. За щастие, можете да се гордеете със себе си, че винаги имате резервен план. Това ще ви бъде от полза през първата половина на месеца, когато Меркурий ще навлезе в съзвездието Козирог на 10 Декември. Това може да осуети някои от плановете ви, но ще наваксате. На 18 Декември Меркурий ще влияе на уединението, може да ви дойде добре отлагането на уговорените ви срещи.Това ще ви даде така необходимото време за себе си.

Силни дни- 5, 14, 25ВОДОЛЕЙ


Това ще бъдат доста интересни празници за вас, Водолеи, ще бъдат изпълнени с емоции. Началото на Декември ще бъде натоварено както обикновено с празници и вие ще бъдете канени на страхотни партита. Напрежението определено ще нарастне около 21 Декември, когато Лунното затъмнение ще влияе на любовните ви връзки. Това може да се окаже предизвикателство за вас, защото вие не сте от хората, които умеят да изразяват чувствата си, но не се тревожете- Лунното затъмнение ще ви помогне. Ще срещнете някой възхитителен човек, който ще ви помогне да направите промяната.


Силни дни- 6, 7, 15РИБИ


Светлините, музиката, щедрото настроение на повечето хора най-после са тук- това са само някои от причините, поради които вие обожавате празниците. Тази година ще имате дори още повече причини да не смъквате усмивката от лицето си. За начало, непредсказуемият Уран ще навлезе в съзвездието Риби на 6 Декември и ще ви даде всякакви идеи, за да се насладите на празниците подобаващо. Дори Лунното затъмнение на 21 Декември ще се окаже забавно, като то ще влияе на емоциите и отношенията ви със семейството и приятелите, може да ви доведе някои отдавна изгубени любими хора точно пред вратата ви.


Силни дни- 13, 23, 30"
АСТРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ПО ФЕНОМЕНОЛОГИЯ-МИКАЕЛ "ЕООД

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2011 ГОДИНА

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=1487

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел