Микаел

Вход

Потребител:

Паролата:

Запомни меЗабравена парола?

Регистрирайте се!
За отслабване без диети
на 2010/12/14 8:00:00 (2205 прочита), в Автоимунни заболявания

Високо въглехидратна диета - ВВД!

Най-важното за едно успешно отслабване без диети е това то да бъде здравословно. Ако си създадем режим, който да е подходящ за начина ни на живот и съобразен с принципите на здравословното хранене, ще постигнем успех.

Започвайте всеки ден със закуска - това е принцип довел до успешно отслабване без диети на много хора. Пропускането на закуската не е начин да си спестим калории, както си мислят повечето хора. Това дори води до по-голяма апетит през деня.Денят ни трябва да започва със закуска, но кухнята трябва да остане затворена след вечеря, не по-късно от 19.30 часа. Можете да пиете чаша чай или ябълка преди лягане, но нищо друго. Друг важен фактор при отслабване без диети е правилното избиране на течните калории, които са много коварни. Задоволявайте жаждата си с вода с лимон или нискомаслено мляко. Пийте зеленчукови или плодови шейкове, без подлсадител. И не забравяйте да ограничите алкохола до минимум.За да можете да спазвате принципите на здравословното хранене и да постигате отслабване без диети, е важно да контролирате средата около себе си. Това означава да избягвате купуването на преработени храни, такива с консерванти, оцветители и подобрители. Не по-малко важно е да не се храните навън много често.Не е нужно да се отказвате от любимите си храни, просто се придържайте към по-леките им алтернативи – нискомаслено мляко или сирене, обезмаслена сметана и други. Това е основен принцип за постигане на отслабване без диети.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел