Микаел

Вход

Потребител:

Паролата:

Запомни меЗабравена парола?

Регистрирайте се!
Майчино мляко цери брадавици
на 2010/12/16 8:00:00 (2022 прочита), в Терапии (нелекарствени)

Интимни проблеми - Брадавици по краката (кокоши тръни)


Според последние проучвания в областта в майчиното мляко се съдържа специален протеин, които лекува упоритите брадавични образувания. И макар да става въпрос за още ранни заключения, медиците смеят да дават предположения и надежди, че тези нови знания ще помогнат за лечението на рак.

Най-често брадавиците са канцерогенни разраствания, появили се в следствие на действието на човешки папиломен вирус. Начините за третиране на подобен род образувания са различни в зависимост от това за какъв вирусен щам става дума. Има и индикирани случаи, при които въпреки проведеното лечение, разрастванията продължават да се увеличават.Експериментални изследвания, проведени на по-ранен етап, са доказали антиканцерогенните свойства на лактобактериум. Това е спицифичен протеинов комплекс, съдържащ се в майчиното мляко, познат още като олеикова киселина. Смята се, че той притежава свойства, определящи го като нов терапевтичен агент.По-стари експериментални изследвания са открили на протеинен комплекс, наричан - който съдържа белтък, открит в майчиното мляко. Той има необикновени свойства, които го правят нов потенциален терапевтичен агент.В последните проучвания 40 доброволци, страдащи от различни брадавични разраствания, които не се повлияли от традиционно лечение, в продължение на три седмици били третирани с протеинов комплекс, извлечен от майчино мляко. След края на експеримента било отчетено, че размерът на брадавиците намалял със 75%. При продължително лечение се смята, че образувания изчезват напълно.Странични ефекти не били отчетени. Смята се, че протеиновият комплекс унищожава единствено туморните клетки, което го прави потенциален нов лек.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел