Микаел

Вход

Потребител:

Паролата:

Запомни меЗабравена парола?

Регистрирайте се!
Не яжте плодовете - пийте ги
на 2009/8/10 21:40:00 (4189 прочита), в Лечебно храненеТази "тактика" има и много освежаващ ефект върху кожата.Вместо само да пиете вода, по-здравословно би било да консумирате храни, богати на нея (диня, ананас, краставица и др.). Добре е тези храни да съдържат и минерали, аминокиселини и витамини.

Вече всички реклами се основават на стария съвет, че на ден трябва да се пият поне 8 чаши вода.По този начин се избягва дехидратацията на кожата и в същото време се провежда една своеобразна детоксикация на целия организъм. Да не споменаваме и че водата притъпява апетита.И все пак, нови изследвания показват, че е по-добре да ядете, отколкото да пиете вода. Иначе казано - консумирайте храни, съдържащи висок процент вода.Според последните изследвания на учените от университета Aberdeenu, ще се чувствате по-добре, ако изядене някой "воднист" плод, отколкото ако изпиете натурален сок. Тази "тактика" има и много освежаващ ефект върху кожата.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел