Микаел

Вход

Потребител:

Паролата:

Запомни меЗабравена парола?

Регистрирайте се!
Център - „Микаел ЕООД"
на 2021/10/21 6:00:00 (2310 прочита), в Новини

Центъра разполага с офиси в -София,Русе,Казанлък

и филиали в Пловдив и Благоевград.Тук в приятна обстановка, много грижи и внимание всеки пациент получава висококвалифицирана помощ. Центърът разполага с медицинско оборудване Мигун усъвършенствано на нивото на съвременните научни технологии и използва следните принципи:Център - „Микаел ЕООД" разполага с уред за детоксикация на организма

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=2134

Метода на точковия масаж се състои в прилагане на натиск на точките за акупунктура, които на свой ред въздействат на всички органи на нашия организъм. Въздействието на този тип масаж се осъществява от нефритовите глави на термомасажора Мигун, като обезпечава организма с допълнителна енергия и ускорява обмяната на веществата, този метод е особено ефективен за профилактика и лечение на различни заболявания, особено в зряла възраст. В резултат на топлинното въздействие на термомасажора протича отпускане на мускулите, в които се стимулира кръвообращението и лимфотока, нормализира се проводимостта на нервите.
Едновременно под влиянието на масажа се проявяват и елементи от мануалната терапия. Гръбначния стълб се разтяга, изправя и като следствие се премахва прищипването на нервните окончания, разположени в гръбначния стълб и се нормализират функциите на много органи. Структурата на гръбначния стълб се приспособява към движението на нефритните масажорни глави, което довежда до изправяне и съответстващо „нивелиране” на гръбначния стълб, възстановяване на неговата подвижност, а заедно с това и се регулира функцията на различните системи на организма.
В комплекса от лечебни фактори използвани в термомасажора Мигун, влиза така също и общ лечебен масаж, който се извършва от термомасажните нефритови глави вградени в двете части на уреда, съответно масажиращи горната част на тялото и краката.
Масажа спомага за подобряване на кръвообращението в мускулите, нормализиране на техните функции, стопяване на мастните и холестеролови отлагания, подобряване на нервната проводимост, повишаване на настроението, премахване на умората и отпадналостта, усеща се прилив на сила, отслабват мускулните болки.
Термотерапията представлява въздействие на топлинните инфрачервени вълни на определени участъци от тялото, предизвиквайки активация на процесите на клетъчно и тъкано ниво.
Топлинното въздействие в дадената апаратура се осъществява от нефритовите масажни глави. На изток нефрита се счита за символ на дълголетието и здравето и излъчва вълни аналогични на излъчваните от човешкото тяло. Това му свойство подпомага лечението на увредените органи, влияе благотворно на тъканите в организма, очиства го от шлаки и токсини, и оказва подмладяващо действие.
Инфрачервеното излъчване – е ефективен фактор благотворно въздействащ на човешкия организъм. То може да замени лекарствата и да служи като средство за лечение. Инфрачервеното излъчване се явява естествен регулатор на вътрешната среда на организма на молекулярно, клетъчно, тъканно ниво, на ниво функционални системи и на целия организъм. Инфрачервеното излъчване ефективно регулира въглехидратите, белтъчините, мазнините, водно-солевата и минерална обмяна на веществата; клетъчния метаболизъм; регенеративните и други процеси.
Спектралните полоси на инфрачервеното излъчване оказват мощно благотворно въздействие не само на биологическите, физикохимичните и физиологични функции на организма, но и на психо-емоционалното състояние на човека, умствените способности и духовния ръст на човека, за това инфрачервената терапия е необходима особено, там където често се подлагат хората на стрес и други неблагоприятни въздействия.
Инфрачервеното излъчване влияе на сложните приспособителни процеси и то оказва:
- противотуморно действие
- повишава защитните сили на организма
- предотвратява стреса и депресивните състояния
- регулира образуването ендорфина, мелатонина и други биологически активни вещества
- регулира психо-емоционалното състояние на човека и т.н.
Устройство на гръбначния стълб
Гръбначния стълб на човека се състои от
7 шийни,
12 гръдни,
5 поясни,
5 кръстни и
3-5 опашни прешлена.
В гръбначния стълб се намира гръбначния мозък. През гръбначния стълб минават нерви, кръвоносни съдове и лимфни съдове, които снабдяват и регулират дейността на различните органи на човешкото тяло.
Хората прекарват по голяма част от времето си седнали (на работния стол, в автомобила, пред телевизора) натоварвайки по този начин гръбначните мускули по-вече от колкото е предвидено. Изпитващия значително натоварване гръбначен стълб, може да стане причина за възникване на заболяване на организма, за това е необходимо да се грижим постоянно гръбначния ни стълб да се намира в добро здраве.
По дължината на гръбначния стълб се намират много точки за акупунктура, въздействието върху, които довежда до лечение на заболяванията на гръбначния стълб и вътрешните органи.
Диагностицирането започва с откриване на кармичния проблем по съответни програми. Определя се алтернативна терапия за корекции по кармичната карта. Така астролог моделират стабилитет на астрално ниво и във физиологическия и психологическия статус на пациента.
Детоксикаторът е друга високо технологична апаратура за йонно-клетъчно пречистване на организма - извличат се токсините, натрупани от неправилно хранене и високо ниво на стрес; помага при безплодие, запазва гърдите на жените здрави, облекчава симптомите на климакса. на половите проблеми, мене, бръчки, гъбични заболявания. Апаратът за енергизиране помага за енергийния баланс на тялото.
МИГУН
Термомасажор " MIGUN " се използва за профилактика и лечение на много заболявания
Консултация с биоенерготерапевт
Направете консултация с биоенерготерапевта Микаел
консултация с астролог
Център „Микаел ЕООД" - тук хората придобиват постоянна готовност за живот ,като продукт на здрава психическа енергия. А това е най-безценният дар от Микаел .
-Диагностика на кармични проблеми
- кармични астрологични карти
-Изчистване и корекция на астралното и енергийно поле на човека и хармонизиране и балансиране на личността
-Психологическо консултиране - моделиране на психологични и депресивни състояния
-Семейно консултиране
- елиминиране на проблеми в семейството; стабилизиране на брачни взаимоотношения
-Бизнес прогнози, откриване на нов бизнес
ГРАФИК ЗА ПРИЕМ
/датите са валидни за всеки месец/
01-02: РУСЕ
04: СОФИЯ
05-06: БЛАГОЕВГРАД
07-09: СОФИЯ
11-16: КАЗАНЛЪК
17-18: ПЛОВДИВ
19: СОФИЯ
20-21: БЛАГОЕВГРАД
22-23: СОФИЯ
25-30: РУСЕ
Микаел - прогностика с изключителна точност във времето …
Приема за консултации по проблеми свързани с човешките взаимоотношения и варианти на решение на конфликти във всичките им прояви върху човека.
За консултация:+359887498999

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел