Микаел

Вход

Потребител:

Паролата:

Запомни меЗабравена парола?

Регистрирайте се!
Ето в кой ден е най-добре да започнете диета!
на 2011/11/12 6:00:00 (2379 прочита), в Диети и отслабване

Вегетарианска диета 21 дни - За Жената  Вие можете да започнете във всеки един ден от седмицата, но доказано е, че този, който води до най-траен и задоволителен резултат, е... неделя!


Колкото и да си повтаряме, че от понеделник стартираме промяна – била тя в живота, в мисленето или в храненето, оказва се, че поне за последното сериозно грешим.
Най-подходящият ден за стартиране на диета, според заключенията на изследователи, е неделята!
Ако наложат промяна в хранителните си навици именно в последния ден от седмицата, хората имат шанса да намалят телесното си тегло средно с 4 килограма за 3 седмици, без да се налага да гладуват и да се ограничават до изнемогване.При 88% от тези, които са стартирали диета в неделя, също така се наблюдава запазване на постигнатите резултати, ка о при всички останали дни от седмицата, избрани за начални, крайният резултат хем не е толкова обнадеждаващ и удовлетворяващ, хем не е траен.Веднага след диетите, стартирали в неделя и довели до ползотворен резултат, се нареждат тези, за които събота ебил първият ден.На другия край на въпросната крива – а именно дните, в които най-често диетите се провалят, идва петък. В края на работната седмица хората искат да се отпуснат, като това върви не само с почивката, но и с похапването на нещо вкусно, а в повечето случаи – доста калорично.

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел