Микаел

Вход

Потребител:

Паролата:

Запомни меЗабравена парола?

Регистрирайте се!
Месечен хороскоп - декември 2009
на 2009/12/1 9:10:00 (1405 прочита), в Наука
Овен


Ще се научите да се пазите сами от враговете си

Както и ноември, така и декември ще поднесе на Овните маса нови впечатления и срещи. Деловият живот ще бъде доста наситен, същевременно това не означава, че ще бъде твърде напрегнат. Напротив, декември ще бъде изпълнен с културни мероприятия и развлечения. Посещението на кино, театър ще станат отлични поводи да проведете приятно времето си с колеги и партньори в неофициална обстановка.Личният живот на Овните може да се окаже областта на вашия живот, която няма да желаете да афиширате. Не е изключено във вас да възникне тайна привързаност. Възможно е да ви е трудно да осъзнаете душевното си състояние, да оцените емоциите и чувствата си. Не насилвайте събитията, не търсете признание и изясняване на отношенията. Останете за половинката си загадка, която предстои да бъде разгадана. Прекарайте известно време в уединение, дайте воля на фантазията си, отдъхнете от проблемите в света на въображението. Възможно е и проблемите да не ви оставят намира. Нелеко може да се развят отношенията с колегите на работното място, особено ако те са мъже. Те може да не поддържат плановете ви, да затрудняват всеки ход на делата или да се окажат ваши конкуренти. Темповете на деловия живот може да не бъдат много бързи, препятствията могат да възникват буквално на всяко място. В началото на януари Овните, родени в началото на знака си, трябва да бъдат особено внимателни. Колкото по-малко импулсивно е вашето поведение, толкова по-добре за вас. Не пътувайте и не се занимавайте със спорт, а с активен отдих. Бъдете особено внимателни зад кормилото и при работа с техника.


Телец


Това, което гъсеницата смята за края на света, Учителят нарича Пеперуда


За Телците декември ще се окаже радостен и изпълнен с любов. Същевременно не трябва да забравяте за работата. Ако Телците не мързелуват и се потрудят както трябва, ги очакват много приятни изненади във вид на премии и похвали от началството. Възможност да отдъхнат ще се появи във втората половина на месеца. В края на декември в работата им ще бъде особено интересно, но никакви вълнения не се предвиждат. Същевременно декември може да се окаже за Телците месец на кризи и загуби. Всичко, което е отживяло и умиращо във Вашия живот и всичко, с което не се решавате да се разделите, ще ви бъде отнето принудително, отсечено приживе, което сега ще преживеете като удар на съдбата. Но нетрябва да се отчайвате, не всичко е толкова лошо, ако не се държите за старото и не се опитвате да го задържите. Ще ви бъдат дадени сили и шанс за благоприятен изход от делата. В сектора на брака, в противоположния на вашия знак, през декември се намира Юпитер. Смело можете да разчитате на поддръжката на партньорите си. Приемете най-накрая окончателното решение и съзнателно се освободете от боклука в живота си. Така ще можете да разчистите място за нещо ново.
 


Близнаци


Мъжът не се наслаждава, когато жената не обича наслаждението


На Близнаците настоятелно им се препоръчва да избягват през декември физически натоварвания. По-добре да направят неголяма почивка и да отдъхнат пълноценно. В противен случай проблемите със здравето ще бъдат неизменни. Финансови проблеми не се предвиждат, независимо от неголямото затишие в работата им. Хороскопът на Близнаците през декември вещае радикални промени в отношенията, касаещи партньорите в брака и бизнеса. Появата на нови познати е способна да пробуди във вас романтични чувства и това може да доведе до решение за сключване на брак. Главното е да съблюдавате баланс между здравословния егоизъм и пълното сливане с партньора и неговите проблеми. Не позволявайте да се наруши баланса, тъй като разделите, разводите и разделянето на имуществото ще са тежки. Съхранете равновесието. Дарявайки любов на партньора си, не го заливайте прекалено с емоции и не прекалявайте с опеката над другата си половинка.
 


Рак


Трудът е баща на глада, дядо на храненето, прадядо на здравето


Спокойния и уравновесен живот на Раците през декември ще бъде подложен на сериозни изпитания във вид на бурно развиващите романтични отношения. На тях няма да им бъде лесно да се съсредоточат в професионалната дейност. Същевременно само съсредоточените в работата Раци ще могат да избегнат сериозни финансови проблеми. Ключовите слова във вашия хороскоп за декември са трудовите ангажименти, ремонтът и здравето. Цялото ви внимание може да бъде приковано към монотонния труд и работните ангажименти и дълг. В хармоничният вариант, с преодоляването на трудностите, вие набирате сила и връщате дълговете, посвещавате се изцяло на делата си. В по-малко хармоничните ситуации, когато възникват трудности с доброволното изпълнение на трудовите задължения, те се превръщат в изтощаващо угнетение. Това касае не толкова служебните задължения и производствени въпроси, колкото битовите проблеми и домашните дела. Кризите във вид на всякакви ограничения ще ви съпътстват, ако не присъствате в настоящото адекватно, а това неминуемо ще се отрази на бъдещия ви ръст и развитие. Само доброволното служене и готовност временно да се подчинявате и съобразявате с обстоятелствата, ще ви поддържа при евентуални здравословни проблеми със здравето, при проблеми в работата и затруднителни ситуации.
 


Лъв


Децата забавляват себе си във всяко занимание, даже когато нищо не правят


За Лъвовете  декември ще премине в професионални грижи. Същевременно нетрябва да се огорчават заради неприятности и усложнения в работата, тъй като в дома си Лъвовете ще бъдат обградени от любов и грижата на близките. На любовния фронт всичко ще си остане без промени. През декември ще развиете творческия си потенциал и чрез любовта ще кристализира и вътрешния ви поток на енергия във вид на изкуство, сцена и роли, където ние играем самите себе си и се наслаждаваме на живота. Високият енергиен потенциал през декември ще ви позволи да реализирате огромно количество планове, да се развличате с пълна сила, да завържете нови запознанства, да отдъхнете в приятелски кръг или романтично обкръжение. Необикновено пълноценни и ярки ще се почувстват тези от вас, които умеят да се радват на живота и да радват околните, като децата. Точно сега ще се насладят на отдих, ще прекарат пълноценно свободното си време и ще се развлекат максимално. Обърнете внимание на децата и внуците си, ако ги имате.
 


Дева


Слушайте баща си – те са ви създали и не пренебрегвайте майките си, когато остареят


За Девите декември ще бъде месец на пълна хармония между професионалната дейност и личния живот. Звездите са благосклонни към този знак, а след това Девите може да се възползват от влиянието си над другите хора, да получат удовлетворение и полза от това. Събитията през декември за повечето от Девите ще бъдат свързани с укрепване на родствените отношения, където ще трябва да отделят повече внимание на близките и любимите хора, да вземат участие в живота им и да им помогнат да решат проблемите си. Създавайки уют в домовете си, следете за традициите, основните жизнени принципи, които ще бъдат опора и фундамент за всичките ви стремежи и начинания в бъдеще. Уважителното отношение към по-възрастните хора ще ви донесе много добрини в бъдеще, памет и възпитание на наследниците ви за продължаване на рода и традициите, уважение към преклонната възраст и нейния опит. Крепките семейни отношения ще ви позволят без изключения да се почувствате емоционално защитени и уверени в себе си. Опрете се на поддръжката на близките и ще постигнете с лекота бъдещи професионални успехи и финансови победи, към които се стремите.
 


Везни


Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение


При Везните личния и професионален живот ще благоприятства отличното им настроение през месец декември. Предстоят им нови чувства, нови открития и незабравими впечатления. През този месец Везните ще бъдат обкръжени от всеобщо внимание и приятелски отношения. Декември ще бъде за Везните доста активен и динамичен месец за нови контакти, укрепване на стари договорености и тяхната материализация. Получавайки навреме нужната информация, разчитайте на няколко хода напред и предугаждайки действията на конкурентите. Можете да проявите комерсиалния си нюх и като риба във вода да преодолеете всички рифове и подводни камъни. Тези ваши качества ще привличат обкръжението ви като магнит и вие няма да изпитвате недостиг на помощници и съмишленици. При някой от вас този месец може да бъде отбелязан с активен интерес към самообразование и получаване начално ниво на знания в нови направления, а така също и повторение на отдавна премината материя, но както се казва – повторението е майка на умението. Наред с това,  вашето обкръжение може да се активизира  от бивши съученици, съкурсници, ученическа или студентска любов. Вашата общителност и комуникативност ще привлича към вас нови и приятни запознанства.
 


Скорпион


Не се надявай на хороскопа, а сам не се плаши


Благодарение разширението на връзките си в изобилието от празници и партита през месеца, Скорпионите ще си осигурят нови и доста полезни запознанства, които ще повлияят положително на кариерата им. Възможни са и някой трудности в личния живот и несериозни проблеми със здравето, но те ще преодолеят и това. Бизнесплановете и деловото разписание през декември ще изискват повишено внимание. Именно декември ще бъде месец на натрупване и формиране на финансовата база. Можете да се занимаете с усилено търсене на нови източници на доходи и работа над ефективно приключване на стари проекти. В началото на месеца може да получите информация,  относно интересуващи ви тематики, но е възможна грешка при налагане на личния авторитет и излишна самоувереност, а ненадеждност на партньорите може да създаде затруднения с финансовите операции. Към средата на месеца ситуацията се подобрява и състоянието на неопределеност може да бъде преодоляно. Възможно е напълно да се концентрирате над укрепването на материалното си положение. Звездите са благосклонни към вас, както никой от другите знаци. През новата година вие заслужено ще отбележите с премии или повишение на доходите.
 


Стрелец


Тези, които държат второто място, имат неоспоримо право на първото


През декември Стрелците ще достигнат невероятни успехи в кариерата си. През декември ръководителите им най-накрая ще ги оценят по достойнство, така че Стрелците без опасения могат да повдигнат въпроса за повишаване на заплатата им. Вероятно резултатите ще бъдат положителни. Грандиозните планове и голям ентусиазъм за реализация ще ви преизпълват през декември. Не е случайно, че именно през декември Слънцето се връща във Вашия знак от Зодиака, описвайки пълен кръг през всичките останали знаци. То отново ще ви даде вашата голяма поддръжка и увереност. Сега вашият личен авторитет, целеустременост и решителност ще ви позволят да поставите чертата под тези въпроси, които са ви заставяли да се колебаете преди.  Смело използвайте всички шансове сега, тъй като от това ще зависи реализацията на финансовите ви проекти, а следователно и материалната стабилност през януари. Главното в процеса на самоутвърждаване е, да не  да не забравяте за баланса в партньорските отношения, било то с партньора в брака или в бизнеса. Позицията на лидер изисква сериозен подход в решаването на семейните въпроси и въпросите от колективно участие. Само съвместното развитие и съвместно разширяване на сферата на дейност, ще намерят отклик в партньорите и ще помогнат да сплотите надеждно екипа, да нарасте енергията ви, за да постигнете повече заедно, отколкото сами.
 


Козирог


Самотата е по-добра от лош другар


На любовния фронт през декември при Козирозите всичко ще остане без промени и затова могат да отделят време за отхвърляне и на работни ангажименти. През този месец ще им се удаде са се самореализират по-добре от всякога. Декември няма да бъде най-веселият месец за Козирозите. Сплетни на завистници и интриги в работата могат да внесат смущение в делата и неувереност в своите действия. Сега няма да бъде по силите ви да разрешите всички въпроси и да заемете лидерски позиции. Необходим ви е отдих и грижа за здравето. Но не забравяйте, че в трудна минута можете да намерите утешение в общуването с приятелите, които са готови да станат ваша опора и поддръжка. Постарайте се да преодолеете подводните камъни и да избегнете скритата вражда с ръководството или с хората с по-висок ранг. За болшинството от вас декември ще бъде отбелязан като месец на крупни духовни преобразования, период на стремеж към развитие и самоусъвършенстване, способен много да промени светогледа ви. Местата за уединение сред природата ще ви помогнат да възстановите вашето душевно спокойствие и да придобиете равновесие.
 


Водолей


Адаптивният човек може да се издига и спуска до нивото на околните, в чийто среди се движи


През декември ви очакват семейни неприятности. Налага се да вложите немалко усилия за това да приведете всичко в норма и ред. В работата ви всичко е спокойно и без промени. На първо място през този месец ще бъде колективното взаимодействие, което ще укрепи материалната ви база. Декември ви открива много перспективи да намерите нови приятели, единомишленици и хора, които са способни да влеят енергия в реализацията на идеите и творческите ви планове. С лекота ще схващате всички нови влияния и промени, които ще стават около вас, а също така ще вземате активно участие в обществената дейност. Същевременно, ангажирани в колективната дейност, не забравяйте, че за успешната дейност ще е необходимо изпълнението на поетите обещания пред хората, иначе в края на месеца много позитивни моменти могат да бъдат помрачени от клевети, заблуди, дългове, интриги и разрив в отношенията.

 

Риби


Това, което трябва да занесете на самия връх, започва и се намира в ниското
 


За Рибите през декември най-важното ще бъде да успеят да реагират на случващото се, тъй като месеца ще бъде твърде активен за тях. Най-добре да планирате всички лични и работни дела и да ги приключите навременно, тъй като иначе проблемите ще бъдат неизбежни. Декември ще бъде много отговорен месец. Това е свързано с осъществяването на болшинството от плановете и откритието на нови перспективни направления. През този период ще успеете да  затвърдите личните си позиции в професионалната дейност, а също да затвърдите репутацията си в обществото. Същевременно не трябва да забравяте, че събитията и постъпките, в следствие на повишената амбициозност и прекаленото възгордяване, може да доведе до крупни промени във вашата съдба към края на годината. Хлад, ограничения и рамки могат да попречат на вашите намерения да промените нещо. Рискът да бъдете поставени под властта на някого е голям. Но не всичко е така мрачно и печално, ако не нарушавате баланса между семейството и кариерата, реализацията на социалните стремежи и вниманието в дома на родителите. Надеждната родителска опора и фундаментът на семейните традиции откриват огромни перспективи за реализация на грандиозните ви проекти, в достигането на целите и заемането на ръководни постове.
 

източник http://www.plovdiv-online.com


Прочетете още…..

 Детски хороскоп за 2010 година

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=1055

Хороскоп за 2010 година- до 2012 година

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=916

Хороскоп за 2010 година - ще се появят нови олигарси

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=578

2010 година-глобален китайски хороскоп за света

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=991

Китайски хороскоп 2010-Годината на Тигъра

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=883

Лунна диета 2010

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=917

Японският зодиак и тайните на личността

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=1016

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел