Микаел

Вход

Потребител:

Паролата:

Запомни меЗабравена парола?

Регистрирайте се!
ХОРОСКОП ЗА МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2010
на 2010/10/23 6:00:00 (2159 прочита), в НаукаОВЕН

Големите новини за вас този месец включват Венера. След седмици движение в посока към интимният ви живот, на 18 Ноември любовта ще почука на вратата ви. Ще се получи доста интересна ситуация. Венера ще иска да се съсредоточите главно върху любовта, и може би финансите. Във вашият случай ще се окаже, че любовта е на преден план. Отнесете се нежно и любящо, точно както Венера би направила.Силни дни- 4, 7, 14

ТЕЛЕЦ

Далечни приятели и дори бивши любовници, ще отнемат от времето и енергията ви този месец, вероятно ще трябва да обмислите добре миналото и бъдещето. Вашата планета Венера след 18 Ноември ще влияе на връзките ви. На този ден Юпитер ще навлезе в съзвездието Риби, което ще направи нещата още „по-интересни”. Помнете само най-доброто от миналото и бъдете честни със себе си.


Силни дни- 1, 2, 25

БЛИЗНАЦИ

Венера има големи планове за вас и вие нямате друг избор, освен да и сътрудничите. Тя се премества от съзвездието Скорпион и  навлиза в съзвездието Везни  около 7 Ноември, където ще бъде няколко седмици. Ще влияе на интимните ви връзки около 18 Ноември, точно когато нещата ще се разгорещят най-много. Всъщност, тя ще ви осигури нова връзка, вероятно с по-възрастен партнъор. Помислете добре, преди да предприемете нещо.


Силни дни- 9, 14, 30

РАК

Домът, семейството и ваканциите ще ви ангажират този месец, но не толкова много, че да не можете да се насладите на романтиката, когато успеете веднъж за винаги да поправите някои неща. Около 7 Ноември, Венера ще ви помогне да възстановите равновесието в семейните въпроси, което може да ви е създавало проблеми напоследък. Ако е свързано с домът ви, може да решите да ремонтирате вашето жилище, или да се преместите да живеете много далече. Тук идва романтиката. Може да има някой, който дори ще приеме от вас предложение за съжителство.


Силни дни- 3, 7, 22

ЛЪВ

През този месец любовта ще е на преден план. Венера ще влияе на комуникациите ви и думите ви ще бъдат по-обаятелни от всякога.Бъдете внимателни. Това ще е от  изключително силен характер.Ако злоупотребите с него, може да нараните чувствата на някого, без да искате-някой, който ще бъде уязвим в него момент, само защото сте били прекалено любезни с него. Бъдете мили, но запазете романтиката за половинката си.

Силни дни- 2, 13, 16

ДЕВА

Ако сте необвързани, Деви, ще бъдете изумени от обожателите, които ще имате този месец. Юпитер ще се съюзи с Уран  и ще влияят на връзките ви, ще ви осигурят доста необикновени почитатели и бъдещи половинки, всички те ще направят всичко възможно, за да привлекат вниманието ви. Ще сложите край на това, когато вече не ви е забавно, но междувременно се наслаждавайте. Ако сте обвързани, бъдете креативни. Организирайте изненадващи вечери навън. Партнъорът ви ще бъде възхитен.


Силни дни- 8, 18, 19

ВЕЗНИ

Вашата планета Венера ще навлезе във вашият знак на 7 Ноември и ще остане там до последните дни от месеца. Проблеми във взаимоотношенията, които са ви измъчвали вероятно няма да се оправят до 18 Ноември. Добрите новини са, че ще можете да си създадете много добро настроение преди да започнат празниците, което ще ви направи по-спокойни. Ще организирате събиране със семейството, приятелите си и любимият човек, ако сте обвързани и това ще ви направи много щастливи.


Силни дни- 7, 8, 9

СКОРПИОН

Любовна авантюра, Скорпиони! Тя е на първо място в списъка ви с любими неща и ще имате много от тях този месец. Слънцето и Меркурий ще преминат през съзвездието Скорпион, Юпитер и Уран ще бъдат в съзвездието Риби и ще влияят на интимните ви отношения. Освен това, Венера ще влияе на тайните ви на 7 Ноември и ще ви донесе чаровни, романтични Везни. Ако всичко това не е достатъчно да изостри апетита ви, по-добре проверете акта си за раждане, защото може да се окаже, че изобщо не сте зодия Скорпион.


Силни дни- 1, 12, 19

СТРЕЛЕЦ

Ноември е началото на пътуването на Слънцето през вашият знак, което означава, че ще има забавление, Стрелци. Но през този Ноември Слънцето ще има еднакво огнена компания, за да може наистина да ви даде настроение за забавления. Марс ще прекара целият месец в съзвездието Стрелец и Меркурий ще се присъедини към 8 Ноември. Прибавете и Венера, която ще влияе на приятелствата ви и ще получите цял месец пълен със забавления. Отделете време и за любимият човек за забавления от по-личен характер.


Силни дни- 9, 15, 22

КОЗИРОК

Вероятно ще прекарате първата седмица от Ноември със стари приятели и един от тях може да ви направи чудесна, бизнес оферта, такава каквато можете да превърнете в отличен ход в кариерата. Венера ще навлезе в съзвездието Везни на 7 Ноември и ще влияе на професионалните въпроси, но не избързвайте. Намерете някой, на когото можете да се доверите, който разбира от бизнес и знае, че трябва да се внимава с дребният шрифт. Най-подходящо е да действате след 18 Ноември, когато Венера и Юпитер се оттеглят.


Силни дни- 6, 8, 23

ВОДОЛЕЙ

Искате да пътувате или да се забавлявате? Със сигурност ще стане. Венера ще навлезе в съзвездието Везни на 7 Ноември, и до 18 Ноември тя ще прекара времето си като ви събере отново със стари приятели, може би дори с бивши любовници, поне един от които вероятно ще поиска втори шанс. Ако сте съгласни, го обмислете внимателно и се уверете, че имате нови решения на проблемите, които ви разделиха отначало. В противен случай не предприемайте нищо и просто си останете приятели.


Силни дни- 7, 18, 19

РИБИ

Юпитер и Уран с месеци ви поддържаха доста заети в областта на връзките, Риби, и вие вероятно се наслаждавахте на това, или поне на по-голямата част. Добрите новини са, че забавлението няма да спира все още. Всъщност, този месец ще набира скорост благодарение на трета планета, която ще се присъедини към Юпитер и Уран на 7 Ноември. Това не е която и да е планета. Това е Венера, Кралицата на любовта, и има намислена една задача- да ви уреди с някой, който е забавен, чаровен и изпълнен с живот. Точно навреме за празниците!


Силни дни- 4, 7, 26


"
АСТРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ПО ФЕНОМЕНОЛОГИЯ-МИКАЕЛ "ЕООД


ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2011
ГОДИНА

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=1487

Сподели с всички:
Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati
Микаел