Микаел

Вход

Потребител:

Паролата:

Запомни меЗабравена парола?

Регистрирайте се!

За Микаел


МикаелРЪКОВОДИТЕЛ НА "АСТРОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР ПО ФЕНОМЕНОЛОГИЯ-МИКАЕЛ" ЕООД

ЦЕНТЪР ЗА АСТРОЛОГИЧНО И ПСИХОЛОГИЧНО-СЕМЕЙНО И БИЗНЕС КОНСУЛТИРАНЕ И АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА.

АСТРОЛОГ, АСТРОПСИХОАНАЛИТИК, ПАРАПСИХОЛОГ,БИОЕНЕРГОТЕРАПЕВТ, РЕЙКИ МАСТЕР-ТИБЕТСКА МЕТОДИКА,КОСМИЧЕН МАГ

ТРИАДАТА НА ХЕГЕЛ ЗА ЕДИНСТВОТО МЕЖДУ ОПИТ, ПОЗНАНИЕ И ПРАКТИКА Е ВАЖЕН КЛЮЧОВ МОМЕНТ В МОЯТА МЕТОДИКА НА РАБОТА.


Центъра е със статут еднолично дружество и негов ръководител е Микаел.

Офисите, които са създадени към центъра, са удобство за много хора, които са решили да го посетят и да се възползват от предлаганите услуги.

Анализирам важни житейски проблеми, като посочвам варианти на решение базирани на перфектни астрологични програми, прогностика на ниво сензорни възможности .


Биоенергийна методика за отстраняване на откритите здравословни проблеми чрез тибетски метод "Лекуващи ръце"

Помагам при здравословни проблеми от физичен и психичен характер, като използвам астрологична диагностика от медицинската астрология.
Успешно се повлияват:
Депресии, Фобии, Мании, Афектни разстройства, Страхови неврози, Зависимости, Умствена умора, Стрес, Безсъние, Главоболие, Синузит, Костно-ставни заболявания,Плексит, Дископатия, Сърцебиене, Вестибуларен апарат, Хипертония, Диабет, Псориазис, Язва, Безплодие.
 
Изграждам гарантирани астрологични защити, като защитавам астралното, етерното и менталното ниво.

Чувството ми за отговорност ме задължава да прекъсна процеса на помощ, тогава когато един човек не желае това.

Не искам да вкарвам никого в заблуждение - когато проблемът е нерешим от астрологична гледна точка, отказвам да се заема със случая. Никой не е всесилен, аз също.

Важно условие е човекът, който търси помощта ти, да ти повярва и да бъде убеден, че иска тази помощ.


Имам сензорно усещане за отрицателните хора, вярвам, че има енергийни вампири и се стремя да се дистанцирам от тях, и да се боря успешно с тяхното отрицателно енергийно вмешателство.

Перфектен съветник и бизнес консултант. Цялата дейност е базирана на 11 години опит. Обстойни познания в астрологията, психоанализата, парапсихологията и изградена методология на работа.
 
Навсякъде в природата съществува баланс и всяко отклонение задейства поредица от механизми за неговото възстановяване. Например, ако човек приема повече вещества и енергия, отколкото отдава, той стремително набъбва с килограмите и същото му коства значителни проблеми със самочувствието, психиката и здравето. Докато осъзнае, че трябва да промени начина си на живот и да възстанови баланса. Наричаме го обменно нарушение и възстановяване. И във всяка друга енергийна система, независимо от нейното естество, неизбежно се стига до подобно възстановяване - на баланса между процесите приемане (поглъщане) и отдаване (излъчване). Не стане ли това, системата бързо тръгва към своя разпад, включвайки своите съставни части в друга, по-голяма система………………..
Така че каквото и да правим, един ден неизбежно стигаме до възстановяването на баланса между вземане и даване - и в отделния човек, и в обществата, и в природата, въпреки че същото може и да се забави някое време. Ако сме дали, предстои да получим, макар че може и да не е от същото място, ако сме взели - ще връщаме. Неизбежно, рано или късно! Поради всичко това, една мисъл пронизва ума: никой не може да вземе повече от онова, което е дал… или ще даде! И там, където тя се разбира от повече хора, цари развитие и благоденствие. А там, където поради глупост, прекомерна алчност или някаква друга причина не може да се разбере, действа разрухата. До момента на поумняването…………………
Някой се грижи и за равновесието между онова, което човек дава и другото - което той приема от околния свят и от другите хора. Само че е трудно да се осъзнае така, че да стане изцяло “видимо”, макар опитът на милиарди човешки същества от векове и хилядолетия непрекъснато да го е доказвал……………….